Kerstartikelen en meer…

Over een kleine maand houdt Montesquiou een Kerstmarkt en daar zal ik een plekje hebben, waar ik mijn ansichtkaarten en kerstartikelen ga verkopen. De kaarten zijn van de gemaakte tekeningen van Montesquiou en andere dorpen in de omgeving. Daar was van de zomer veel vraag naar en ook van de Montesquivais (de inwoners van Montesquiou). Er werd me zelfs gevraagd of ik ze ook op de Kerstmarkt ga verkopen, dus dat doe ik dan ook. De kaarten print ik met mijn computer en printer. Het zijn kaarten van deze tekeningen:

DSC09107 DSC09105

Het kerkje van Mascaras en het enige straatje van Castelnau D’Angles. Maar de meeste vraag is naar de poort van Montesquiou.

DSC03471

Het uitzicht van de Rue du Barry op het centrum van het dorp wordt bewonderd, maar niet gekocht…

DSC00002 3

Voor de Kerstmarkt ben ik bezig om Kerst-piramides  van mooie Kerststoffen te maken. Leuk om als een setje van drie eendere piramides aan te bieden. Als ze niet gekocht worden, dan houd ik ze zelf en hang ze in de onze eigen Kerstboom. Het lijkt me heel mooi om een boompje vol met zulke Kerst versieringen te hangen.

DSC00010 DSC00005

Aanstaand weekend staan we op de “Salon du Patch” in de hal van Mirande. Dit jaar wordt van iedere deelnemer iets verwacht dat gewonnen kan worden bij de tombola. Ik heb lang nagedacht wat ik zou kunnen geven. Toen ik mijn stapeltje probeersels en de overgehouden blokken van quilts bekeek, bedacht ik me, dat ik van één van die blokken wel een kussen kon fabriceren. Zo gedacht, zo gedaan, een blok van mijn “Nacht-quilt”:

DSC00002 2

Ik laat op de salon natuurlijk de hele “Nacht-quilt” zien en daar maakte ik ook kaarten van, sterrenkaarten:

DSC00002

Die kan men op de salon kopen en natuurlijk ook op de Kerstmarkt, want ik denk dat ik zelf de kaarten ga gebruiken als onze Kerstpost. Dus als ze niet verkocht worden, heb ik een mooi voorraadje Kerstkaarten klaar!

Dan zijn er ook nog enkele randjes van het project “Randjes per Week”  gemaakt en het begin van een geboorte-merklap is gemaakt, maar dat laat ik ,als er meer opstaat, zien.

DSC00002 DSC00005

Advertenties

2 Reacties op “Kerstartikelen en meer…

  1. Wat ben je druk bezig, zowel de kaarten als de kerstversieringen zullen vast veel kopers trekken! Prachtige randjes en dat kussen zal ook worden gewaardeerd, geweldig! Groetjes
    Lida

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s