Vroege Kerst lunch met eigengemaakte cadeautjes.

Op de French Fancy Flowers weblog heb ik foto’s laten zien van onze jaarlijkse lunch met de cadeautjes, die we zelf hebben gemaakt. Ik merkte dat er niet zoveel naar dat blog wordt gekeken en daarom besloot ik op mijn eigen blogje ook iets van deze happening te laten zien.  In de eerste plaats was het een heerlijke maaltijd en op de tweede plaats -zo niet de eerste- de cadeautjes waren van een hoog niveau, wat zo’n evenement helemaal schitterend maakte.

De tafel was prachtig gedekt door Hilary en Alan.

Voor iedereen had Hilary een met lavendel gevuld hart gemaakt, wat we mee naar huis mochten nemen. Een extra cadeautje!

We aten heerlijke pompoensoep met gegrilde knoflook teentjes, verrukkelijk! Daarna waren er diverse hoofdgerechten zoals lasagne, groente taart en een vegetarische curry. Natuurlijk ontbrak een frisse salade niet.

Voor we aan het dessert zouden beginnen, trokken we de nummertjes van de pakjes, die nog op de bank lagen te wachten op hun gelukkige winnaar.

Toen iedereen een nummertje had getrokken en niemand meer zijn eigen pakje zelf zou krijgen, zaten we allemaal met ons pakje voor ons neus en mochten we het een voor een openen.

Het was dolle pret, spannend en zo verrassend wat er uit de pakjes kwam. Hier volgen een stel foto’s van de cadeautjes:

iedereen was reuze blij met het verworven cadeautje. We constateerden, dat iedereen echt zijn best had gedaan om originele en mooie cadeautjes te maken. We waren trots op ons zelf. We legden alle cadeautjes terug op de bank voor een foto.

Toen gingen we naar de keuken waar de echte Christmas pudding werd geflambeerd.

Heerlijk met creme anglaise en creme fraiche. Er was ook nog teramisu, wat altijd lekker is! Het was een prachtige, gezellige en heerlijke lunch. We houden dit in ere en we zijn allemaal blij dat dit onze traditie is geworden.

Advertenties

Een Reactie op “Vroege Kerst lunch met eigengemaakte cadeautjes.

  1. Oh wat ziet het er chic uit, kan ik ook aanschuiven ?
    Jullie hebben prachtige cadeautjes voor elkaar gemaakt, wat zullen jullie hebben genoten! Wij hebben afgelopen vrijdag de eerste kerstruil gehad en morgen de tweede. Is altijd super gezellig! Bericht volgt !
    Fijne zondag !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s